SOLCELLEPANEL / FORNYBAR ENERGI

Produser din egen strøm med solceller!

Hvorfor bruke solceller?
Med en stadig økende strømpris kombinert med et viktigere behov for å tenke miljø, så er solceller en ypperlig metode for å møte fremtidens kram. Mange tror at Norge ikke har nok sol til å få nytte av solceller, men dette er bare en myte. I snitt produserer pr kvadratmeter med solceller 700-1100 kilowattimer i året. For å sette det i perspektiv, er gjennomsnittlig strømforbruk i Norge:

  • Enebolig: 20 000 kWh
  • Rekkehus/tomannsbolig:  15 000 kWh
  • Leilighet: 9 000 kWh

Med andre ord kan du dekke hele eller store deler av strømforbruket ditt med solceller.

Gode støtteordninger
Enova tilbyr i dag støtteordninger for alle som produserer sin egen strøm. Du kan få inntil 28 750,- som privatperson for å produsere egen strøm med solceller på taket, avhengig av størrelsen på anlegget ditt. Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et estimat på hva ditt solcelle-anlegg vil koste deg.

Hvorfor bruke solceller?
Som nevnt tidligere er det en stadig økende strømpris, og ekspertene anntar en større vekst i nær fremtid. Dine utgifter vil være mye mer forutsigbare. Du vil også beholde kontrollen over din egen strøm, du slipper for eksempel å uroe deg for om strømnettet blir stengt i nabolaget.

Når du reiser på ferie kan strømmen du produserer selges til andre for faste satser. Dette styrer du helt selv. Sist, men ikke mist er miljøaspektet viktig for oss. Solceller produserer fornybar energi som er et bra tiltak for å ta vare på kloden vår i fremtiden.

Investering som varer
Et solcelleanlegg er laget for å vare lenge. Det er lave driftskostnader og svært pålitelig. Du kan forvente mist 80% effekt av original virkningsgrad i 25 år.
Skal du selge boligen er solcelleanlegg en relevant faktor for energikarakteren. Med andre ord vil dette øke verdien på boligen din.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med veien videre.

KONTAKT

Har du dårlig tid?

Kontakt oss direkte:
• Telefon: 55 18 22 44
• E-post: post@belva.no