BELYSNING

God belysning i boligen er viktig for hele familien. Med riktig belysning øker trivelsen og bruksområdene. Vi nordmenn bruker store deler av året innendørs, noe som gjør det ekstra viktig å prioritere god belysning.

Energisparing
Hva som er lov, og hva som ikke er lov å bruke som belysning er stadig i endring. Det er et felles ønske om å spare energi der man kan, og riktig belysning er en av kildene til god energisparing. Vi hjelper deg med montering av downlights, dimmere, taklamper og andre smarte løsninger til din bolig.

Moderne belysning
Belysning i moderne boliger er både bedre og mer energieffektivt, og de varer som regel mye lengre enn tradisjonelle lyspærer. Det kan godt tenkes at du slipper å bytte «pærene» på dine downlights etter at vi har installert de – rett og slett fordi de bare varer og varer.

Mindre brannfarlig
Gammeldags belysning brukte 20% av energien til å skape lys, og 80% gikk til varme. Disse varme pærene kan være en potensiell kilde til brann. Moderne belysning bruker som regel LED teknologien, noe som produserer svært lite varme.

Planlegg nok lyspunkter
Om du ønsker et personlig og mer hjemmekoselig preg i huset ditt, da er det viktig å variere hvilke lamper du bruker, og hvor du plasserer de. Du må derfor tenke over hvor lyspunktene monteres. Det kan også være lurt å planlegge hvor lysbryterne skal plasseres. Ønsker du å gå rundt i hele huset for å slukke én og én pære, eller samler du alle bryterne ved utgangen?

Vi i BELVA har lang erfaring med belysning, og hjelper deg gjerne med å tenke ut smarte løsninger.

KONTAKT

Har du dårlig tid?

Kontakt oss direkte:
• Telefon: 55 18 22 44
• E-post: post@belva.no